„Разбъркай го – да се оправи” съчетава невероятна хореография и силна актьорска игра

„Веднъж, разхождайки се из небесните владения на своя баща, се срещнали Крилатият и Рогатият. И както от памтивека се случва заспорили. Дали любовта или парите са по-силни. Пари – любов, любов – пари, наддумвали се те, докато в спора не се намесил като арбитър баща им – Създателят".

 

„Разбъркай го – да се оправи” е заглавието на новия комедиен спектакъл на Нешка Робева и Влади Въргала.

 

Под режисурата на актьора, „Разбъркай го – да се оправи“ „забърква“ сатира, комични и драматични ситуации, които се преплитат с майсторското танцовото изкуство на момчетата и момичетата от трупата „Нешанъл Арт“.

 

Спектакълът задава актуални за днешното време въпроси: „Всичко ли е пари?”, „Всичко ли е любов?”, „Възможен ли е бракът по любов?”.

 

Със замах историята сменя ролите на двата пола и превръща мъжете в жени, като им отнема силите. Водещи в сюжета са двата контрастни образа на Крилатият и Рогатият, които слизат на земята заради един облог… Но дали те ще докажат своите твърдения и кой ще спечели залога?

 

Невероятна хореография, силна актьорска игра и забавен сюжет очакват публиката в Летен театър -Варна на 3 септември от 20:30 ч. и Летен театър - Бургас на 5 септември от 20:30 ч.