Не пропускайте специалните летни издания на Национална лотария всяка събота от 19.30 ч. по Нова

Водещата на Национална лотария Рая Пакова гостува на семейство Димитрови в Хасково, за да разбере за какво са използвали печалбата си. Димка е късметлийката, която преди време спечели 100 000 лева от билета „Лото +”. 

„След печалбата имахме много емоционални моменти в нашия живот”, казва щастливката, която не спира да сбъдва мечтите на цялото си семейство. Първата дестинация, която посещават, е Дубай. Там се качват на най-високата сграда в  света – Бурдж Халифа, наслаждават се на шоуто, което правят пеещите фонтани, не пропускат да посетят и други атрактивни места. След като се връщат от Дубай, Димка и мъжът й разбират, че очакват бебе - „Бебето е поредното хубаво нещо, което ни се случва след печалбата от Национална лотария”. 

Следващата голяма сбъдната мечта е личен автомобил за нея и личен автомобил за мъжа й. За него тя купува германска марка лимузина, а за себе си купува кабрио – истинско дамско бижу. „Винаги съм мечтала да имам кабрио. Сега вече е реалност”, казва дамата. И още: „Заделили сме пари за обучението на дъщеричката ни. Ще имаме пари и когато се роди бебенцето”, добавя тя.

Не пропускайте специалните летни издания на Национална лотария всяка събота от 19.30 ч. по Нова.