Имате шанс да запишете името си в списъкa с късметлии на Национална лотария

Домът на семейство Йорданови от Стара Загора е поредната спирка от обиколката, в която Национална лотария показва как се е променил животът на спечелилите след голямата печалба. Красимир Йорданов е късметлията, който на 29 ноември 2014 г. участва в телевизионната игра „Сейфове” и печели 30 000 лева. Краси и жена му са големи фенове на предаването и го следят редовно. Стискали са палци и са се надявали да участват в някоя от игрите и желанието им се сбъдна. 

С част от парите семейството вече е посетило места, които не е имало шанс да види преди. По-голяма част от печалбата Красимир е заделил за строителството на новата им къща, която ще е енергийно независима и е различна от другите постройки в районна. „Сега живеем по-спокойно. Изпълняваме си мечтите една по една”, казва съпругата на Краси.

Новият сезон на предаването започва през есента. И вие имате шанс да запишете името си в дългия списък с късметлии - регистрирайте сега поне един билет или квитанция с печалба „Участие в жребии за ТВ Игри” и ще участвате в следващите четири последователни жребия за Телевизионните игри „Национална лотария”.