Той се похвали, че билетите за мача срещу Гаел Монфис са се продали за 10 дни

 

На 28 ноември в зала „Арена Армеец” Григор Димитров ще се изправи срещу Гаел Монфис. Преди да се качи на терена Григор Димитров ще направи открит тенис урок с най-добрите деца в България, разкриха организаторите. Между 20 и 40 деца са избрани за този урок, а критериите за това са класирането им в ранглистата по тенис в страната ни.


„Това събитие ще бъде уникално за България, тъй като мач от такова високо ниво никога не е игран у нас. Това ще бъде един 100-процентово конкурентен професионален мач”, коментира в студиото на „Здравей, България” журналистът Асен Григоров.


Той се похвали, че билетите за мача са се продали за 10 дни. Освен тях, в началото на седмицата са пуснати около 80 сребърни билети-покани за мача, а хората, които разполагат с тези покани ще имат възможността да наблюдават мача от около 2 метра разстояние.


„Григор и Никол Шерцингер се познават. Прекарали са тук-там някакво време заедно, но Григор е прекарал време и с много други момчета и момичета по света, които са не по-малко популярни. Ако трябва да отговоря дали имат връзка, съм категоричен, че двамата нямат любовна връзка. Не съм чул такова нещо”, коментира мениджърът на Григор Димитров Георги Стоименов.


Целия разговор гледайте във видеото.