Трескава подготовка тече в зала „Арена Армеец” за тенис срещата в събота, която може да гледате от 20.00 ч. ексклузивно по Нова

Остават броени дни до най-чаканото спортното събитие у нас. В събота първата ни ракета Григор Димитров излиза на корта срещу друга звезда на тениса - Гаел Монфис. Билетите за мача свършиха за рекордните 10 дни. 

В зала „Арена Армеец” вече кипи трескава подготовка преди тенис шоуто. В сряда беше поставена специалната настилка, върху която тенисистите ще мерят сили. В четвъртък кортът трябва да е напълно монтиран.

Най-малките тенис таланти на България също се подготвят усилено за съботния ден. Тогава Григор Димитров обещава  да влезе в ролята на техен учител и да им покаже как се стига до върховете на световната ранглиста. Гаел Монфис също обещава да се включи в уроците с малките ни тенисисти.

Какви очакват младите българки тенисисти да научат от Григор Димитров, гледайте във видеорепортажа на Ивомира Пехливанова.

Не пропускайте демонстративния мач Григор Димитров – Гаел Монфис в събота, 28 ноември, от 20.00 ч. ексклузивно по Нова, както и на онлайн платформата GongPlay

Снимка: БГНЕС