Получихме редица снимки и видеа от вас, нашите зрители, за качеството на инфраструктурата у нас

В продължение на почти месец, след като правителството реши, че годишните винетки за колите скачат от 67 на 97 лв., зрители на Нова телевизия ни заливат с кадри, илюстриращи качеството на пътищата у нас. Снимките можете да видите в галерията под статията. 

 

Получихме и видео, в което се чува как автомобилът пропада в дупки и се тресе.

 


Шефът на АПИ обеща, че поскъпването на винетките ще се отрази на качеството на пътищата. „Парите, събрани след вдигането на цените на винетките от догодина, ще се използват изцяло за ремонт на пътища. По тези от първи и втори клас не трябва да има нито една дупка, а третокласните ще започнат поетапно да се възстановяват”, обеща инж. Лазар Лазаров.

 


Въпреки обещанието хиляди казаха „не” на по-скъпите винетки в цялата страна преди седмица. Недоволни шофьори излязоха с автомобилите си на шествия в 29 града.

 


В ефира на „Здравей, България” тази сутрин ресорният министър Лиляна Павлова сравни казуса с по-добрите пътища и по-скъпите винетки с този за яйцето и кокошката – „или събираме по-високи такси и поддържаме пътната мрежа, или не”.

 

 

А вие съгласни ли сте да плащате повече за пътища, ако парите отиват за поддържането им? Коментарите ви очакваме под статията и във Facebook профила на Новините на Нова.

 

По какви пътища минавате? Изпращайте ни снимки и видеа в "Моята новина"