Коледен концерт на X Factor, Disney Day и селекция от хитови филмови заглавия

 

Коледните празниците вече са на прага, а празничната програма на Нова телевизия носи поредица от изненади за всички членове на семейството. Коледен концерт на X Factor, Disney Day, селекция от хитови филмови заглавия, специални издания на любими предавания и още много музика и приятни емоции очакват зрителите на Нова пред екрана по празниците. 

 

Грандиозен коледен концерт с шестимата звездни финалисти от X Factor и още любими изпълнители, сред които са Мария Илиева, Графа, Любо Киров и Поли Генова, ще сложат старта на празничния маратон още на 24 декември. На 25 приключенският филм „Осем герои” с участието на Пол Уокър ще отведе зрителите на Антартика за серия предизвикателства и снежни емоции, които ще преживеят заедно с едни от най-симпатичните кучета на планетата. Денят на Дисни ще е най-големият телевизионен подарък не само за малките, но и за вече порасналите децата. На 26 декември той ще допълни приказната коледна картина с няколко любими заглавия от Дисни, а в праймтайма на коледната вечер ще се потопим в ледения свят на превърналия се в абсолютен хит за всички поколения филм „Замръзналото кралство”. 

 

В специалните празнични епизоди на „Сделка или не” на 24, 25 и 31 декември популярни лица и рисковани сделки допълнително ще нагорещят страстите в очакване каква ще е печалбата и при кого ще отиде този път. Залогът ще е още по-голям, а късметът ще им е наистина необходим, защото звездите ще дарят всичко спечелено на благотворителна кауза. За трета поредна година събраната в предаването сума ще бъде дарена на една изключително благородна кауза – „Българската Коледа”, посветена на децата в реанимация. 

 

Премиерата на „Карибски пирати 4” и неповторимият Джони Деп с неговия екипаж ще отведат зрителите „В непознати земи” в навечерието на Нова година, а новогодишното издание на “Господари на ефира” и най-добрите изпълнения от X Factor ще вдигнат на максимум градуса на забавлението в 00.00 часа на 31 декември. Веднага след тях най-новият концерт на Адел и конкурсът Мис Вселена ще сложат един много музикален и красив старт на 2016-а. В първия ден на Новата година - на 1 януари в 20.00 ч., Джулия Робъртс ще се отправи на едно далечно пътешествие с „Яж, моли се и обичай” в търсене и преоткриване на своето истинско аз. Поредицата от удоволствия по пътя на себеоткриването, удивителните места, любовта и хармонията от филма ще заредят зрителите с оптимизъм в началото на Новата година.

 

Тези и още много изненади ще допълнят празничния пакет, който Нова телевизия е подготвила за своите зрители. Споделете миговете с близките си хора и се забавлявайте с празничната програма по Нова. Защото е хубаво у дома на Коледа. Весели празници с Нова!