Животът му се промени, след като десетки зрители на Нова му помогнаха

 

Да продаваш кръвта си, за да спасиш децата си от глад. Историята на Борис Найденов, който работи в „Напоителни системи” и не беше получавал заплатите си с месеци, трогна десетки от зрителите на Нова. Борис ни потърси, за да разкаже какво е направил с парите, които е получил.

 

През лятото той е вложил до стотинка всеки изпратен лев в етаж от бащината му къща. Ремонтирал го е и се преместили да живеят там.  

 

"От нищо съм започнал, от тухлите. На пода нямаше нищо, нямаше дъски, но благодарение на Нова телевизия и с помощта на хората, които ми изпратиха пари, започнахме отначало. С парите на хората купих материала, а с помощта на Бойко Борисов, който ми даде другите пари, си купих ламперията”, разказа Борис.

 

В продължение на няколко месеца той направил изолация на стените, поправил таваните и покрива на къщата. "Пердетата, одеялата и китениците ми ги подари Нешка Робева. От Монтана една жена ми изпрати 5 лева", разказа Борис.

 

Гардеробите също са пълни с дрехи, изпратени на семейството  от цялата страна. Децата имат дрехи не само за този сезон, но и за следващите няколко години. Те се радват и на новите си таблета. "Най-много ми харесва, че си имаме нов дом", призна малкият Антон.

 

Засега Борис получава редовно заплатата си. Последно отново дал кръв през септември, но този път не за пари, а, за да помогне на нуждаещ се, както преди време хората помогнали на него.

 

Репортер: Биляна Борисова