Как изглежда великолепната четворка днес - вижте!

Още по темата

Членовете на легендарната група "АББА" за пръв път се събраха заедно след 8 години за премиерата на ново шоу, съобщават "Франс прес" и ТАСС. Последният съвместен концерт на Бьорн Улвеус, Бени Андершон,Агнета Фелтскуг и Ани-Фрид Люнгста се състоя през 1980 година, а за последен път бяха заедно през 2008 година на премиерата на филма "Мама миа".

 

Сега музикантите отново се събраха за премиерата на шоуто "Мама миа! Партито", което се провежда в стокхолмския ресторант "Тирол" в развлекателния парк "Грьона Лунд". В това интерактивно представление участват артисти, музиканти, персоналът от заведението и неговите посетители. Те създават празнична атмосфера, в която звучи музиката на групата и накрая всички пеят заедно.

 

Шведският квартет "АББА" беше основан през 1972 година. За десетте години, през които просъществува, съставът издаде 8 албума. Всеки ден около 2-3 милиона диска на групата се продават по света. Мюзикълът "Мама миа" изграден върху песните на АББА, е бил посетен от 60 милиона души в театри от най-различни точки на планетата, припомня БТА.