Босът взе изненадващо решение

В сряда вечер „Звездните стажанти” изпълниха успешно една от най-сложните и определено най-отговорната задача – създаване на рекламен клип за голяма телекомуникационна компания.


Изпълнението не мина без някои трудности в двата отбора. „Ангелите на Шарлопов” се справяха блестящо и приключиха снимките дори по-рано от предоставеното им време. След като завършиха и монтажа на своето видео, Рут неочаквано рестартира компютъра и част от материала беше изгубен. За радост на „Ангелите”, късметът беше на тяхна страна и видеото отново бе завършено и предадено на клиента в срок.


„Отборът” също беше много притиснат от времето. Заради закъснение на Явор, снимачният ден започна малко по-късно от планираното, а безкрайните му идеи само усложняваха целия процес. В монтажа Килата и Юлиян също бяха затруднени, но не от крайните срокове, а от големите съкращения, които трябваше да направят във видеото си, за да се поберат в 60 секунди.


В заседателната зала Босът обяви, че има повод за гордост и клиентът е харесал и двете видеа. Въпреки това, едното от тях е по-добро и това е рекламният клип на „Ангелите”. Така Тити спечели 10 000 лева за своята баскетболна академия, а Явор и Юлиян останаха на елиминации и по този начин изправиха Боса пред най-трудното решение до момента.


След много дискусии в заседателната зала, Шарлопов взе решение да не уволнява нито един от тях, но ги предупреди, че следващата седмица трима ще напуснат предаването, а двама ще останат да се борят за победата.