При инцидентите пострадаха трима души

Четири катастрофи, при които пострадаха трима души, станаха само за час в Русе в петък, съобщава БГНЕС.

Още по темата


В единият инцидент участвал пиян шофьор, който и друг път сядал зад волана в нетрезво състояние.


На пътя Русе-Бяла станаха две катастрофи с тежкотоварни камиони, а джип се запали в движение и затрудни частично движнието в района.


Двама души – шофьорка и пътник, са леко ранени при инцидент на бул. „България“, при който кола отнела предимството на автомобила на ранените.


Малко по-късно на бул. „Тутракан“ се сблъскали две коли. 62-годишният водач на едната правел обратен завой, но не пропуснал другия автомобил. Ранена е пътничката във втория автомобил, която е била откарана в близка болница.


Третият инцидент в района на паметника на Русофилите е без пострадали, ударили са се две коли.


Верижна катастрофа с три коли пък станала на бул. „Христо Ботев“. Водачът на лек автомобил блъснал намиращата се пред него кола, а тя се е ударила в товарен автомобил.


Виновникът за инцидента имал 0.98 промила алкохол в кръвта. Оказало се, че той е заловен да шофира в нетрезво състояние за пореден път и случаят е предаден на разследващ полицай.


В ранния следобед бе затруднено движението по пътя Русе-Бяла, на Мойсевия баир. Джип, управляван от шофьор от Кърджали, пламнал в движение. Водачът обяснил, че внезапно започнал да губи мощност и колата се запалила. Той успял да изскочи от нея и това го спасило, но до идването на пожарната джипът изгорял напълно.