При акцията са намерени 600 къса марихуана

Нарколаборатория в двора на горското стопанство в Самоков разбиха антимафиоти. При акцията са открити 600 къса марихуана.

 

По неофициална информацията има и задържан мъж от Пловдив. Операцията е проведена вчера през деня.

 

Стопанската постройка, разположена в двора, в който се намира и държавното горско стопанство, е запечатана. Тя е с високи и матирани прозорци, което не позволява да се види какво има вътре. Собственик на халето е вдовицата на починалия в катастрофа през 2007 г. Ивайло Чукачев, считан за близък да Косьо Самоковеца – Милена Петрова.

 

Пред Нова телевизия Петрова обясни, че е отдала сградата под наем преди много години на фирми, но няма представа какво се случва вътре. Тя обаче отказа да застане пред камерата с аргумента, че се води разследване.

 

Работещите в стопанския двор обясниха, че нямат представа нито кой е собственикът на склада, нито са го виждали. Идвал предимно в неделни дни, когато в базата е само пазача.

 

"Вчера дойдоха пет качулки. После цивилни от София и изкараха часове. После ми свърши смяната. Не съм видял да изнасят нещо. Собственикът на склада идва само в неделя", обясни Кирил, пазач на селскостопанския двор.