Не пропускайте „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по NOVA

Нови и тежки изпитания очакват двойките в „София – Ден и Нощ“. В епизода на риалити сериала тази вечер по Нова любовният триъгълник между Рая, Галя и Дани е на път да се разпадне, предизвиквайки невероятен катаклизъм в отношенията между приятелите. Разговор между Рая и Галя ескалира в разправия заради Дани. Хореографката ще получи ултиматум да напусне жилището и ще потърси подкрепа от своя любим, но дали Дани няма да я изненада с реакцията си? А какви ли изненади е подготвила Галя за двамата?

Напрежение ще има и в квартирата на Боби, след като всички приятели забравят за рождения ден на Теди. Коко и Митко продължават да са погълнати от тяхното съревнование за спечеления автомобил, но как ли ще завърши тяхната игра? Гледайте епизода на „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на „София – Ден и Нощ” можете да гледате и в NovaPlay.