Гледайте в епизода на риалити сериала тази вечер от 22.30 ч. по NOVA

Трудни и емоционални решения за своите връзки трябва да вземат приятелите в квартирата на „София – Ден и Нощ”. В епизода на риалити сериала тази вечер по NOVA Марио ще направи всичко възможно, за да убеди Теди да даде втори шанс на тяхната връзка. Усилията му са посрещнати на нож от всички в квартирата, но крайното решение е в ръцете на младата диджейка. Дали Теди ще повярва на Марио и ще отхвърли съмненията, които я гризат?

Сложно е и положението при Дани и Рая. Младият фотограф не знае какво да предприеме, за да накара своята любима да се почувства в сигурна в неговите чувства и тяхното общо бъдеще. Ключът към сърцето на Рая е съвсем наблизо, но ще успее ли Дани да го открие?

Най-тежко е предизвикателството обаче пред Боби, който продължава да се опитва да се сдобри с Лили, а лошото му настроение ще се отрази на всички в квартирата. Има ли лек за неговата сърдечна болка? Гледайте епизода на „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.30 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на „София – Ден и Нощ” можете да гледате и в NovaPlay.