Негова страст по време на състезанията се оказаха плувните битки

По време на Олимпиадата в Лондон преди 4 години, знаменитости в най-различни сфери постоянно наблюдаваха спортните състезания. Случаят обаче не е такъв в Рио, където може би заради разстоянието или пък заради сигурността, световни знаменитости почти липсват, информира gong.bg.

По темата

Почти, защото има едно голямо изключение. Носителят на Оскар и един от най-актуалните актьори към момента Матю Макконъхи се оказа сред най-големите фенове на Олимпиадата и най-вече на състезанията в плуването.

Олимпиадата най-вероятно не е единствената причина Маконъхи да бъде в Рио, тъй като съпругата му Камила Алвеш е бразилка. Той обаче прекарва голяма част от последните три дни в наблюдаване на плувните битки като неизменно бе с фланелки на САЩ и видимо се вълнуваше от случващото се. Макконъхи посети и баскетболния двубой между САЩ и Австралия, а преди няколко дни наблюдава и ръгби-7.

Той все пак не бе единствената знаменитост в Рио. Друг нашумял актьор в лицето на Еди Редмейн също бе забелязан да наблюдава плувните състезания в компанията на съпругата си Хана Багшейв.