Гледайте комедията "Игра по план" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Дуейн Джонсън – Скалата разкрива тайните на бащинството в комедията "Игра по план" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Скалата влиза в ролята на грубия футболен защитник-звезда Джо Кингман. Той играе в бостънски отбор, чиято цел е да спечели футболния шампионат. Кингман е заклет ерген и живее като в мечта – богат е, известен е, животът му е един голям купон.

Но тази мечта изведнъж бива прекъсната, когато открива осемгодишната си дъщеря (Медисън Петис), за която дори не е знаел, че съществува – тя е резултат от последната искра с младата му съпруга, с която преди години се разделят. И сега той трябва да реши как да съчетава купоните с тренировките, часовете по балет, приказките за лека нощ и куклите, които се появяват в живота му заедно с дъщеря му. Независимо от невероятно смешните злополуки, в които изпада в новата си роля на баща, Джо открива, че животът е нещо повече от пари, раздаване на автографи и хиляди обожаващи фенове.

Не пропускайте да видите забавните приключения на  Скалата като баща в комедията "Игра по план" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.