Не пропускайте старта на новото шоу тази вечер от 21.00 ч. по NOVA

“Пееш или лъжеш” ни показа, чене всички в България са пеещи, но всички са страхотни актьори. Дори да не могат да пеят, всички участници в шоуто са страшно убедителни  и успяваха да ни убедят, че могат. Всички участници са много позитивни и усмихнати”, разкриха броени часове преди старта на новото шоу на NOVA водещият му Ненчо Балабанов и Люси Дяковска, която ще влезе в ролята на гост-звезда във втория епизод на формата.

“Всеки от участниците си е създал “алиби” и история, а ти трябва да решиш само въз основа на  информацията, която имаш, дали наистина има певчески способности. Дълго време те не издават нито звук.”, допълни Люси Дяковска.

По темата

Гост-звездата разчита при своето решение и на помощта на Съвета,сред чиито членове са Алекс Раева, Милица Гладнишка и Емил Кошликов.  Единственият, който знае певческите способности на кандидатите е музикалният продуцент на предаването Дони, а водещите Мария Игнатова и Ненчо Балабанов не са били допуснати на кастинга на участниците. Всеки епизод пред гост-звездата и Съвета се изправят нови осем кандидати, a при всеки кръг отпадат някои от тях.

“Отговорността на гост-звездата и публиката в “Пееш или лъжеш” е различна от тази в X Factor и затова атмосферата е много по-лежерна. Това прави предаването най-позитивното в ефира.”, разказа певицата.

“Все пак ти имаш желанието да избереш човек, който наистина умее да пее, защото ти ще трябва да пееш с него в дует по време на Новогодишната програма на NOVA”, разкри Люси Дяковска.

Какво още разказаха Ненчо Балабанов и Люси Дяковска за новото забавно музикално шоу на NOVA, гледайте във видеото от “Здравей, България”.

Не пропускайте старта на “Пееш или лъжеш” тази вечер, когато ще проследим решенията на Любо Киров, който пръв ще се изправи пред 8 участника, за да разбере кои от тях могат да пеят и кои лъжат. Специален гост в Съвета ще бъде ненадминатия по хумор тандем – Васил Василев – Зуека и Димитър Рачков. Кои кандидати ще отпаднат първи и как дуетната половинка на Любо ще успее да го заблуди и да стъпи на Сцената на истината? Ще разберем тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за предаването "Пееш или лъжеш" следете на уебсайта на NOVA или във Facebook страницата на шоуто.