Не пропускайте филмите "Мюн: Пазителят на Луната" от 12.50 ч. и "Бурлеска" от 14.40 ч. по NOVA

Ненчо Балабанов е сред актьорите, които озвучават на български език премиерната анимация "Мюн: Пазителят на Луната", която зрителите могат да гледат днес от 12.50 ч. по NOVA. 

Красивият рисуван филм отвежда зрителите към една необикновена планета, където Слънцето и Луната греят единствено благодарение на храбрите пазители. В тази далечна земя младият фавн Мюн, чиято роля озвучава именно Ненчо Балабанов, неочаквано е избран за пазител на Луната. Но за свой най-голям ужас той почти веднага я губи. Възползвайки се от това, царят на подземния свят Некрос успява да открадне и да изгаси Слънцето. За да спаси своята планетa, Mюн се впуска във вълнуващо пътешествие, а восъчното момиче Глим и воинът Сохон са негови верни приятели в това приключение. 

Киноследобедът в ефира на NOVA продължава с хитовия мюзикъл "Бурлеска" от 14.40 ч., който предлага пищно музикално удоволствие. Главните роли са поверени на поп иконите Шер и Кристина Агилера, партнират им Алън Къминг, Кристен Бел, Питър Галахър. Зрителите ще видят Агилера като Али Роуз – красиво момиче от провинцията, което попада в космополитния Лос Анджелис. Съдбата я отвежда в кабаретен клуб, ръководен от бившата танцьорка Тес, чиято роля изпълнява Шер. Някога клубът е кипял от живот и клиентите са се редели на опашка за вход, но сега Тес изпитва сериозни финансови затруднения. Дали новоназначената сервитьорка Али Роуз няма да възвърне славата на клуба? 

Не пропускайте премиерната анимация "Мюн: Пазителят на Луната" днес от 12.50 ч. и мюзикъла "Бурлеска" от 14.40 ч. по NOVA.