Българската актриса изпълнява ролята на студентката Ники

По темата

Българската актриса Анжела Недялкова прикова вниманието на фенове и фотографи с бляскав тоалет, с който се появи на световната премиера на филма "Т2 Трейнспотинг" в Единбург, съобщава БГНЕС.

Недялкова, която във филма изпълнява ролята на студентката Ники, се появи в тоалет на дизайнера Марк Бауър. Младата актриса комбинира футуристичната си синя рокля, обсипана с пайети, със златист клъч на Вивиан Уестууд.

СНИМКИ ОТ ЧЕРВЕНИЯ КИЛИМ ВИЖТЕ ТУК

По червения килим преминаха още режисьорът на филма Дани Бойл, авторът на романа "Трейнспотинг" Ървин Уелш, както и звездите от оригиналната лента Юън Макгрегър, Юън Бремнър, Джони Лий Милър и Робърт Карлайл.

Дългоочакваното продължение проследява историята на наркозависимите Рентън, Компира, Улавия и Бегби. Подобно на оригиналната лента от 1996 г., "Т2 Трейнспотинг" съдържа елементи на безсрамно забавление, напрегнати сцени и мъчителни моменти. Продължението обаче засяга и по-дълбоки теми като приятелството, стареенето и последствията от безразсъдните постъпки в младостта.

Филмът е пореден успех зад граница на Анжела Недялкова след участието й в "Райската стая", холандското предложение за "Оскар" 2015. Тя става любимка на българската публика с "Аве".

Лентата излиза по кината на 27 януари.