Марта Вачкова изненада зрителите на “Като две капки вода“ с изпълнение на легендарната Леа Иванова

С ударно начало и поредица от впечатляващи сценични появи премина третият лайв на “Като две капки вода“.  “Бритни Спиърс може да мечтае за твоите бедра и усмивка!“, беше оценката на Йорданка Христова за Миро, който откри шоуто с червен латексов костюм и повтори успешно сложната хореография на тийн идола.

Снимки от трети лайв на "Като две капки вода" може да видите ТУК

Люси Дяковска изправи на крака публиката с една от емблематичните песни на Лили Иванова – “Камино“. “Покланям се пред Люси, която направи тази песен като своя. Неслучайно е призната и обичана както в България, така и в Германия“, не скри възторга си Виктор Калев. “Прекарах една вълшебна седмица в изучаване на песента“, сподели певицата, която дари сумата за закупуване на импланти за жени, страдащи от рак на гърдата. 

Категоричното определение “най-сексапилно изпълнение“ получи Башар Рахал в ролята на кралицата на сексапила – Мадона. Мария Илиева подкрепи футболната сензация на шоуто Ваня Джаферович, който изпълни сингъла “Нищо“ като истинска поп кралица в готическа атмосфера. След представянето на Далида Коцето Калки сподели с усмивка, че преди десетилетия баща му е поднесъл цветя на голямата певица и се надява да не е разрушил детската му мечта.

Най-младият участник в шоуто Михаела Маринова, влезе в обувките на единствения мъжки образ за вечерта – Елвис Пресли, за да пренесе публиката в годините на рок енд рола и безгрижните момчета. Актрисата София Джамджиева и балетът на шоуто Funky Monkeys пресъздадоха един от хитовете на Кайли Миноуг, а ДесиСлава опита съблазнителния поглед и чувствени движения на R&B звездата Риана.

По традиция на финала на шоуто на сцената се появи гостуваща звезда, която изненада зрителите със свое превъплъщение. Обичаната актриса Марта Вачкова се яви в образа на легендарната Леa Иванова, изпълнявайки една от песните останали в българската музикална история – „Шу-шу“.

Не пропускайте "Като две капки вода" и следващия понеделник от 20.00 ч. на живо по NOVA.

Феновете могат да гледат най-добрите моменти от най-обичаното шоу за звездни преобразявания "Като две капки вода" във Vbox7.com канала, както и на официалната Facebook страница на предаването. Целите епизоди гледайте отново в NOVA PLAY.