Не пропускайте шоуто в понеделник от 20.00 ч. по NOVA

Бутонът на късмета поднесе нови предизвикателства на участниците в “Като две капки вода”, които ще влязат в обувките на нови звезди следващия понеделник от 20.00 ч. по NOVA.

Снимки от петия лайв на “Като две капки вода“ може да разгледате ТУК

Башар Рахал ще се върне към българския поп на 90-те със Стоян Михалев, а София Джамджиева ще се преобрази в чаровната мулатка Imany. Ваня Джаферович ще вземе червените къдрици на Люси Дяковска, а самата Люси ще изпълни един от хитовете на Emeli Sande.

Коцето Калки ще с издигне в музикалните висини с легендата Никола Гюзелев, а Михаела Маринова ще трябва да се справи с танците на поп идола Джъстин Тимбърлейк. ДесиСлава ще се развихри в латино ритми с темпераментната Шакира. 

При петия лайв се усети липсата на Милица Гладнишка, която беше болна. Това отбеляза и Гала в “На кафе“ по време на гостуването на Милица в предаването. Талантливата актриса и ментор в шоуто подходи към неразположението си с присъщото ѝ  чувство за хумор и разказа за последните си превъплъщения в театъра и за корицата на списание EVA.

Как ще се представят звездите в новото си ампоа? Това ще стане ясно в “Като две капки вода” следващият понеделник от 20.00 ч. по NOVA.

Феновете могат да гледат най-добрите моменти от най-обичаното шоу за звездни преобразявания "Като две капки вода" във Vbox7.com канала, както и на официалната Facebook страница на предаването. Целите епизоди гледайте отново в NOVA PLAY.