Успехите са на младежи до 14 години

Михаела Цонева се класира за третия кръг на тенис турнира в Суботица, Сърбия, предаде БГНЕС. Надпреварата е за момчета и момчета до 14 години и е от втора категория на Тенис Европа.

По темата

Поставената под № 10 българка се наложи със 7-5, 6-2 над представителката на домакините Даниела Данилович. На

1/8-финал Михаела Цонева ще играе срещу поставената под №7 Река Матко от Унгария.

Никол Мирева се класира за втория кръг на тенис турнира в Лодз, Полша. Надпреварата е до 14 години и е от трета категория на Тенис Европа. Българката се наложи с 6-3, 7-6 (7) над представителката на домакините Мартина Шпаковска. Следващата съперничка на Мирева е поставената под №1 в схемата Ада Пиестринска от Полша.

Стела Пеева отпадна на старта на турнира от първа категория в Словакия. Поставената под № 8 българка загуби с 2-6, 2-6 от На Донг от Китай.

Александър Темов отпадна във втория кръг на турнира до 16 години от трета категория на Тенис Европа в Тирана, Албания. Темов отстъпи с 4-6, 4-6 на Федерико Руджери от Италия. Преди това в среща от първия кръг Александър Темов се наложи със 7-5, 6-4 над Дин Караходжа от Германия.

Поставеният под №4 в схемата Драгомир Драганов ще започне от втория кръг на турнира от втора категория за момчета и момичета до 14 години в Кишинев, Молдова. Съперник на Драганов ще бъде Александер Пундел от Русия.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.