"Парадът на суетата беше наистина невероятен", коментира дизайнерката Невена

„Четири дами бяха облечени с мои рокли на сватбата на Пипа Мидълтън. Една от снимките на моите клиентки обиколи целия свят и беше публикувана във всички световни водещи издания. Въпросната рокля е червена, а аз последния път, когато гостувах в студиото на „Здравей, България” преди месец, бях облечена с прототип на тази рокля. Тя е приложима в много отношения”, заяви в студиото на „Здравей, България” дизайнерката Невена.

СВАТБАТА НА ГОДИНАТА: Пипа Мидълтън се омъжи (ВИДЕО+ГАЛЕРИЯ)

Меденият месец на Пипа Мидълтън - в луксозния екокурорт "Брандо" (СНИМКИ)

Рокли на българска дизайнерка на сватбата на Пипа Мидълтън (ВИДЕО)

Тя облече няколко от гостите на сватбата на сестрата на Кейт Мидълтън - Пипа Мидълтън – светското събитие, което събра елита на Великобритания. С две кокетни роклички заблестяха и две дечица на светското събитие.

Принцеса Шарлот – звезда на сватбата на Пипа (СНИМКИ)

Какво не знаем за съпруга на Пипа Мидълтън?

10-те най-емблематични сватбени рокли в историята на модата (ГАЛЕРИЯ)

„Парадът на суетата беше наистина невероятен. Освен, че истерията продължи месеци, наистина мерките за сигурност бяха гигантски. Хубавото е, че всички гости говореха за моите рокли”, похвали се дизайнерката.

А какво смята за сватбената рокля на Пипа Мидълтън?

„Роклята е много деликатна и фина. На определени снимки се вижда как роклята е леко диспропорционална в дадени участъци. Талията трябваше да бъде малко по-висока, за да изглеждат краката й по-дълги. Роклята на Пипа много прилича на роклята на сестра й от преди 6 години, но въпреки това има свой почерк и е сдържана и майсторски изработена”, коментира дизайнерката Невена. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.