Готова съм на всякакви рискове, призна актрисата

Никол Кидман все още се чувства бунтарка заради дръзките превъплъщения в дългата си екранна кариера.

СНИМКИ НА НИКОЛ КИДМАН ОТ ТАЗГОДИШНОТО ИЗДАНИЕ НА ФЕСТИВАЛА В КАН 

По темата

Австралийската филмова прима гостува на кинофестивала в Кан тази година с няколко забележителни проекта. "Аз съм на такъв етап от живота си, в който трябва да играя пред камерата като 21-годишна дебютантка", каза Кидман на пресконференция, съобщават БТА и ДПА.  

Кидман представи пред медиите един от тези проекти - кинотворбата на гръцкия режисьор Йоргос Лантимос, психологическия трилър "Убийството на свещения елен". 

ЗНАМЕНИТОСТИТЕ БЕЗ ФОТОШОП (ВИДЕО+СНИМКИ)

"Все още си оставам бунтарка, не обичам конформизма и съм готова на всякакви рискове", заяви Кидман пред журналистите. Филмът на Лантимос е за хирург /Колин Фарел/, обсебен от идеята да направи жертвоприношение. Негова екранна съпруга е Кидман.

ВЯТЪР РАЗТВОРИ РОКЛЯТА НА НИКОЛ КИДМАН (СНИМКИ)

Вторият филм с участието на австралийката е "Хепиенд", дело на режисьора Михаел Ханеке. Австрийският кинодеец има амбицията да спечели с тази лента рекордна за кинофестивала в Кан трета "Златна палма".

ОБЯВИХА НИКОЛ КИДМАН ЗА ИКОНА НА СТИЛА (ГАЛЕРИЯ)

Кидман си партнира с Фарел и в третата лента с нейно участие, представена в Кан. Тя е под режисурата на София Копола и е озаглавена "The Beguiled". Кинотворбата се връща към Гражданската война в САЩ и е включена в официалната конкурсна програма на кинофеста.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.