Вижте как реагира футболистът на неприличната оферта

Фен на "Манчестър Юнайтед" отправи интересно предложение към контузения Златан Ибрахимович. Привърженикът на “червените дяволи” бе опънал трансперант на “Френдс Арена” в Стокхолм, на който пишеше: “Златан, остани и получаваш жена ми”. 

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

Възпитаниците на Жозе Моуриньо триумфираха с титлата на Лига "Европа" след победа над "Аякс" с 2:0. Шведът обаче не успя да вземе участие в сблъсъка на родна земя, след като претърпя операция на коляното преди няколко седмици, пише gong.bg.  

Все още не е ясно дали Ибрахимович ще остане на “Олд Трафорд” и през следващия сезон, тъй като договорът му изтича през лятото на тази година.

Шведът не пропусна да наблюдава на живо срещата, като се появи на стадион “Френдс Арена” с патерици. Той получи овациите на цялата публика, а на финала отпразнува титлата и златния медал със съотборниците си на терена.

След като видя неприличната оферта на привърженик на отбора, изписана на огромен транспарант, Златан с типичното си чувство за хумор отиде до него и си направи селфи, поздравявайки своя фен.

Още спортни новини - тук.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.