Тенис звездата наскоро е участвала в пътния инцидент, след който е починал възрастен мъж

Тенис звездата Винъс Уилямс се разплака пред журналисти, след като я попитаха за катастрофата, при която почина възрастен мъж. Тенисистката каза само, че няма думи да изкаже колко й е тежко и се разплака. 

Преди дни стана ясно, че Уилямс е участвала в автомобилна катастрофа във Флорида, която е причинила травми на 78-годишен мъж, който по-късно е починал.

Инцидентът станал на 9 юни, а жертвата - Джером Барсън, пътувал в кола, управлявана от съпругата му Линда Барсън. Катастрофата станала на кръстовище със светофар, на който съпрузите преминавали на зелено, когато автомобилът на тенисистката ги засякъл отпред. Съпругата на загиналия пояснява, че не е била в състояние да избегне удара с колата на Уилямс. 

Тенисистката пък разказала пред полицията, че е спряла по средата на кръстовището заради преминаване на други коли. Казва още, че не е видяла автомобила на Барсън да преминава през кръстовището.

В доклада се казва, че Уилямс карала с приблизителна скорост от 5 мили в час (8,5 км/ч).

Пострадалият мъж бил откаран в болница и починал две седмици по-късно, след като му били направени няколко операции. Съпругата му също е хоспитализирана.

Адвокатът на Уилямс заявява пред CNN, че тя е навлязла в кръстовището при зелена светлина на светофара и според полицията тенисистката се е движила с 5 мили в час, когато г-жа Барсън се е ударила в колата ѝ. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.