Клуб МАЛКИ ОТКРИВАТЕЛИ дава шанс на любознателните деца да учат, докато се забавляват

За трета поредна година Клуб МАЛКИ ОТКРИВАТЕЛИ дава шанс на любознателните деца да учат, докато се забавляват. „Учи, забавлявайки се!“ е мотото, под което National Geographic KIDS отправя предизвикателство към всички малки откриватели в България.

До септември, в избрани уикенди, в осем български града екипът на Клуб МАЛКИ ОТКРИВАТЕЛИ и партньорите на инициативата ще провокират любознателността и приключенския дух на бъдещите откриватели.

Клуб МАЛКИ ОТКРИВАТЕЛИ включва многобройни забавни приключения – викторини, игри, работилници за оцветяване, състезание с велосипеди, разучаване на посоките на света с компас, експозиции на открито, интересна лаборатория и още много други.

Като партньор на инициативата, Panadol baby отправя предизвикателство към деца и родители със семейната викторина „Игра за малки и големи“. Правилата на играта са лесни: един отбор се състои от родител и дете. С помощта на зар, участниците преминават през игралното поле, разделено на четири основни теми. Първият въпрос е за малчугана, а след него е ред на родителя. Въпросите са разпределени в три възрастови групи – за най-малките, за порасналите и за възрастните. Забавлението е за всички, а доброто настроението – гарантирано!

Вижте програмата на Клуб МАЛКИ ОТКРИВАТЕЛИ ТУК.

*Платена публикация