Феновете ще гледат двубоя на видеостена пред стадиона

Феновете на "Левски" ще гледат мача с "Хайдук" на видеостена на стадион ”Георги Аспарухов” в София. Двата отбора излиза един срещу друг в 20.00 часа в четвъртък. 

МВнР: 27 фенове на "Левски" са задържани преди мача с "Хайдук"

Поради наложено наказание на българския отбор от УЕФА, срещата ще се проведе при затворени врати. На стадиона ще  бъдат допуснати само официални лица. Видеостената, на която привържениците на "Левски" ще може да гледат мача, ще бъде разположена на алеята пред сектор „А”. 

Феновете на „Левски”, задържани в Хърватия, отиват на съд

Преди, по време и след провеждане на спортната среща полицейски служители ще следят за опазването на обществения ред и за недопускането на инциденти.

На изградени контролно-пропускателни пунктове в района на спортната зона полицаи ще извършват щателна проверка на всички посетители. 

Фенове на "Левски" са арестувани в Хърватия (ВИДЕО)

Униформените ще следят за недопускане на зрители във видимо нетрезво състояние, както и за носене на забранени предмети и вещи /огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки, в това число и парфюми и чадъри/. Предприети са стриктни мерки за недопускане с наложена съдебна  забрана за посещение на спортни мероприятия.

Ангажимент по охраната на спортната среща има частна охранителна фирма, чиято задача е да следи за опазване на реда на територията на стадиона по време на провеждане на мача. При дейността си ще бъде подпомагана от полицейски служители, които ще съдействат при възникнала необходимост.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.