По думите на полицията певецът "неволно е ударил папарака"

Джъстин Бийбър няма да  бъде санкциониран за инцидента, при който певецът блъсна фотограф с колата си в Бевърли хилс, съобщи „Контактмюзик”.

Представител на служителите на реда каза, че Джъстин "неволно е ударил папарака, когато си е тръгвал от църквата миналата седмица" и затова не се предвиждат "наказателни обвинения спрямо него".

Джъстин Бийбър блъсна фотограф с пикапа си

Фотографът Морис Ламънд неправилно е стоял на пътя, но "тъй като това е незначително престъпление, той няма да бъде санкциониран, защото не е извършено в присъствието на полицията".

Мъж обвини Джъстин Бийбър в побой

Морис публикува видео как лежи в болничното легло с травма на крака.

"Час преди моя рожден ден бях прегазен от Джъстин Бийбър. Не е ли това нещо голямо? И все пак той е добро хлапе. Мисля, че джипът е твърде голям за него, защото няма начин да вижда по-далеч от предницата му", каза той.

Бийбър прекрати концерт – феновете му викали (ВИДЕО)

След като Джъстин удря с колата си папаракът, той  веднага изскочи от автомобила си и започва да му  оказва помощ. Певецът се съгласи да изчака линейката и дори успя да накара 57-годишния фотограф да се усмихне, като пускаше шеги. Мъжът казваше, че е "добре", но все пак беше откаран в болница без опасност за живота. 

Певецът Джъстин Бийбър отмени световното си турне

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.