Каква е причината?

Лондонският брачен експерт Ричард Ла Руина съветва британците да се женят за рускини вместо за свои сънароднички. Причината - англичанките били прекалено еманципирани и често страдали от затлъстяване, пише сайтът Лайф, цитиран от БТА.

Бракът - ключов за доброто здраве на сърцето

СВАТБАТА НА ГОДИНАТА: Пипа Мидълтън се омъжи (ВИДЕО+ГАЛЕРИЯ)

Меденият месец на Пипа Мидълтън - в луксозния екокурорт "Брандо" (СНИМКИ)

Булка с кубинки, две куми или… просто сватбата на Луиза Григорова (СНИМКИ)

Ла Руина е специалист по запознанства и е написал две книги по въпроса. Той съветва поданиците на Нейно Величество да си търсят брачни партньорки в Източна Европа и най-вече в Русия.

Втори сватбен ден за певицата Мона (ВИДЕО+СНИМКИ)

Млад мъж предложи брак на любимата си сред рев на мотори (ВИДЕО)

СМАЙВАЩА ПРОМЯНА: Съпрузи свалиха 92 кг и се ожениха повторно (СНИМКИ)

Наталия Кобилкина се омъжи (ВИДЕО+СНИМКИ)

ОФИЦЕРСКА СВАТБА: Венчавка по традиция от времето на Стефан Стамболов (ВИДЕО)

"Това, което ви трябва, е руска жена, съветва Ла Руина. Може да посетите Русия и лесно да си намерите съпруга, която изглежда като супермодел, притежава магистърска степен и при това свири на цигулка!", казва експертът. 

Самият Ричард постъпил точно така. През 2015 го. се запознал с руската дама Катя, която станала негова жена. Британецът изтъква, че източноевропейските жени се отличават от другите с красота, ум и добри маниери и англичанките могат много да научат от тях.

Ла Руина отбелязва, че руските жени ще се харесат на феновете на традиционните ценности, желаещи да изградят класически, а даже и патриархални отношения и да се утвърдят като глава на семейството. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.