Името на новия сезон е "Смяна на местата", а премиерата е на 6 септември във Vbox7.com

Краят на горещите дни предстои, но температурите се покачват, заради предстоящия старт на новия сезон на първия български тийн уеб сериал "Не така, брат!". "Смяна на местата" е името на новия сезон, който обещава два пъти повече смях и не по-малко изненади.

Премиерата на пилотния епизод от новия сезон ще се случи на 6 септември в 16:00 часа във Vbox7.com. Само няколко дни по-късно феновете на сериала ще могат да се срещнат с любимите си герои по време на най-голямото младежко събитие у нас – Aniventure Comic Con, което ще се проведе на 9 и 10 септември в Интер Експо Център в София.

Мино Караджов, Иван Тишев и Надежда Петрова ще бъдат едни от специалните гости в зоната на Vbox7.com по време на Aniventure Comic Con на 10 септември. Oсвен автографи и снимки любимите звезди на тийнейджърите обещават ексклузивна информация за новия сезон, до която ще имат достъп само присъстващите.

Какво ни очаква в "Не така, брат!" - Смяна на местата", вижте в трейлъра на новия сезон.

До момента "Не така, брат!" има над 21 милиона гледания в онлайн платформите, като в началото на лятото грабна приза за най-добър уеб сериал от престижния международен фестивал Mediamixx в Солун. Пионерите на дигиталното забавление 7Talents обещават с новите 20 епизода не само да отговорят на очакванията на почитателите, но и да вдигнат още по-високо летвата в уеб жанра.

Следете "Не така, брат!" във  Vbox7.com всяка сряда от 16:00 часа. Още новини за поредицата може да откриете във Facebook и Instagram.