Тя разкри истината за външния си вид

Младата иранка, претърпяла десетки пластични операции в опит да заприлича на Анджелина Джоли, проговори. Тя разкри дали снимките й са обработени.

Сахар Табар предизвика буря в социалните мрежи със снимките си, на които изглежда меко казано плашещо.

ВИЖТЕ НЕЙНИ СНИМКИ ТУК

Миналата седмица световни медии съобщиха, че тя е претърпяла над 50 операции и е свалила 40 килограма, за да се доближи до своя идол.

Сега 19-годишното момиче проговаря, за да разсее всички слухове около себе си. Тя отхвърли твърденията, че някога е искала да изглежда като Джоли. Призна, че има операции на носа и устата, както и липосукция, но беше категорична, че те не са 50 на брой. И допълни, че по-голямата част от нейния необичаен външен вид се дължи на грим и обработка на снимките. 

"Дори не съм мислила, че съм като Джоли. Също така не исках да приличам на анимационната героиня от „Булката труп”. Сега разбирам, че си приличаме с тях. Но аз се вдъхновявам сама от себе си”, заяви тя в интервю, цитирано от "Дейли мейл". 

ВИЖТЕ ГАЛЕРИЯ С НАЙ-ШОКИРАЩИТЕ ПЛАСТИЧНИ ОПЕРАЦИИ В ИСТОРИЯТА

Сахар разкри, че е отслабнала, но не с 40 килограма. Снимки от близкото минало я показват с тъмни очи, по-тънки устни и не толкова чип нос.

Потребителите с по-набито око казват, че за драматичния  външен вид са „виновни” умелият грим и програмата Photoshop. Иранката потвърди, че точно за това става въпрос: „Всеки път, когато публикувам снимка, гримирам лицето си необикновено. Това е начин да изразя себе си, вид изкуство. Феновете ми знаят, че това не е истинското ми лице”.

Тя обясни, че външният й вид е нещо като арт проект. 

Редактор: Гергана Тенева

Шведски модел се е подложил на над 100 пластични операции (ВИДЕО+СНИМКИ)

Китайка си промени лицето, за да избяга от дълговете си 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

  1. Получавайте най-важното от деня в пощата си

    Имейл адрес