По празниците потребителите ще се забавляват неограничено с много уеб сериали, музикални хитове, филми и видео

Специално за Коледа сайтът за видео забавление Vbox7.com ще зарадва своите потребители с празничен видео маратон, с който да направят празничните дни още по-забавни. Забавлението започва още от днес с 8 селектирани колекции от видео за всички вкусове – уеб сериали, музикални хитове, кино, коледни песни, забавни поредици, както и такива с полезни коледни съвети.

Селекцията от видео, което ще зарадва всички почитатели на онлайн забавлението за празниците, може да видите ТУК

Всички фенове на уеб сериалите ще могат да си припомнят какво се случи тази година в най-успешния български уеб тийн сериал "Не така, брат", най-забавния студентски уеб сериал "Апартамент 404", както и в уеб сериала "Следвай ме" с участието на певицата Тита. За запалените киномани е подготвена специална селекция от филми – от неостаряваща световна класика до ново българско късометражно кино, която може да се гледа навсякъде и по всяко време.

Потребителите ще си припомнят и кои бяха най-големите музикални хитове през 2017 година, както български, така и световни, а за по-голям коледен дух ще се погрижи специалната селекция от незабравими коледни песни. Разбира се, ще има много смях и забавления с подбрани скечове от "Типично", "Тутурутка", "Ала Бала" и други. Страхотни съвети как да се подготвим за празника ще дадат някои от най-известните лица на Vbox7.com с видео селекцията "Празнични съвети". Мона от "Секс лафче" дава идеи какво да подарим на любимия си за Коледа, Натали от Natali’s beauty ще се погрижи за празничната ни визия, а Диди от Didi’s kitchen ще предложи какви вкусотии да си направим за празника.

Забавните празници са гарантирани с Vbox7.com!