С него те планираха да посрещнат евроделегатите

Свалиха билборд на полицаите, с който планираха да посрещнат евроделегатите. С тази алтернативна форма на протест униформените искаха да покажат, че са недоволни от заплащането си и от условията на труд, а целта им беше това да стигне директно до европредставителите. 

Билбордът беше разположен на кръстовището на булевардите „Евлоги и Христо Георгиеви” и „Гурко”. 

Полицаи негодуват с билборд заради ниски заплати

От полицейския синдикат коментираха пред NOVA, че няма представа кой е свалил снощи билборда, тъй като той е бил платен за две седмици. Оказа се, че плакатът е свален от фирмата-собственик на съоръжението. 

Ще се разберат ли синдикатите и ръководството в МВР?

От там обясниха, че са го премахнали заради разминаване с първоначалния договор, сключен с рекламната агенция. От фирмата допълват, че според тях са станали жертва на саботаж.  Още за причините за демонтажа четете ТУК. 

Борисов: Кой каквото има да каже, да го сложи на билборд (ВИДЕО)

На правителственото заседание премиерът Бойко Борисов коментира, че е разпоредил всички билбордове за европредседателството да бъдат предоставени за още негативна реклама. 

„Всички билбордове да се дадат – който каквото има лошо да каже, да може да го сложи. В края на краищата ще покажем това, което сме”, коментира Борисов.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.