Каква драматична тайна го свързва толкова здраво с новия съквартирант Христо?

Седмица на разбулените тайни предстои в следващите епизоди на рилиати сериала "София - Ден и Нощ” от вторник до четвъртък в 22.00 ч. по NOVA. Повечето от приятелите в квартирата са сигурни, че знаят почти всичко за техния хазяин Боби. Истината обаче се оказва съвсем различна. Новодошлият Христо - най-близкият приятел на Боби от миналото - става повод да се разкрие дълго пазена тайна, за която никой не подозира. Провокиран от останалите съквартиранти, Боби не издържа и прави признание пред всички. Приятелите са потресени от разказа и веднага променят отношението си към Христо. Какво е ужасяващото събитие, което свързва Боби и Христо толкова неразривно? И по какъв начин то е променило изцяло живота и на двамата?

От известно време нищо не е същото и за още двама от героите на риалити сериала. Това са Джулия и Марио. След инцидента с чаровния барман, когато той частично загуби паметта си, съдбата подложи на изпит техните отношения. Проблемите, свързани с лечението на Марио продължават да тестват смелостта, жертвоготовността и границите на достойнството на неговата любима. Нервите й са опънати буквално на ръба на психически срив. Джулия няма друг избор и решава да опита нещо, което може би е пълна лудост. Дали ще успее да помогне на Марио да види истината или връзката им окончателно ще се разпадне? Ситуацията между двамата никога не е била по-критична, а залогът за любовта им – по-страшен и висок.

Каквото и да става, истината винаги ни застига, а дълбоките тайни никога не остават скрити за дълго. За изненада на приятелите обаче точно Коко е готов да инвестира в истината. Още повече, че той е твърдо решен да я превърне в доходоносен бизнес. Най-забавният съквартирант се сдобива с действащ детектор на лъжата, с който предизвиква фурор в квартирата. Кой ще се осмели да се подложи на детектора и много ли са хората, способни да понесат истината? Защото тя невинаги е толкова чиста и никога не е съвсем проста. Смели въпроси и шокиращи отговори ни очакват, придружени с куп изненади, вълнения и разочарования.

Гледайте “София - Ден и Нощ" – тази седмица от вторник до четвъртък в 22.00 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY

Ако искате да се присъедините към приятелите в най-готината квартира, кандидатствайте за кастинга на "София – Ден и Нощ" тук