Кои са последните тенденции при облеклото, грима и прическата?

Броени дни до началото на абитуриентските балове. Висящи от автомобилите младежи и еуфория по пътищата са само част от гледките, на които отново ще станем свидетели.

Кои са най-предпочитаните песни от абитуриентите?

Как ще глобяват нарушителите, какви са мерките за сигурност около училищата и заведенията и колко ще струва балът за абитуриентите тази година? Отговорите на тези въпроси дава Георги Георгиев в рубриката „На твоя страна”.

Колко излиза един абитуриентски бал?

По-малко от месец ни дели от последния училищен звънец за хиляди дванайсетокласници. Всички знаем какво е вълнението около специалния ден, а подготовката за него трае месеци наред.

Суетата при момичетата е по-голяма. Празничната рокля за дамите струва средно 500 лв. Толкова ще трябва да отделят и за чанта, бижута и аксесоари. А заедно с грима и прическата, сметката средно ще достигне поне 1500 лв.

При момчетата сметката показва, че костюмите също се движат около 500 лв. Заедно с обувките, часовник, колан и ръкавелите, например, равносметката за нощта на бала може да излезе около 1000 лв.

Към разходите за визията трябва да добавим и тези за купона и пътуване след бала. Така минимум всеки родител на дванайсетокласник тази година трябва да приготви между 3000 и 5000 лв.

Каква е модата в облеклото, гримовете и прическите? Демонстрация на последните тенденции с най-добрите стилисти, гримьори и фризьори гледайте във видеото.

Очакваме Вашите предложения за теми, както и сигнали, на e-mail: georgi.georgiev@ntv.bg и във facebook: Georgi Georgiev Nova TV.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.