Щатската рок банда идва за самостоятелно шоу в зала "Арена Армеец"

Godsmack идват с всичките си хитове в София на 27 ноември в зала „Арена Армеец”.

Групата от Бостън включи и България в турнето си по повод най-новия им албум “When Legends Rise”, по който работиха през цялата 2017 година.  Новият дългосвирещ проект на Godsmack се появи четири години след  предишния им албум „1000 hp” и представя стремежа на бандата да завладее още по-мащабни музикални територии. 

Съли Ерна за втори път подлуди България, идва отново с Godsmack (ВИДЕО+СНИМКИ)

„За да изградиш новото, трябва да изгориш старото до основи. Заглавието на албума е метафора. Животът може да е предизвикателен на моменти и да те повали на земята. Но ако се вгледаш в себе си и намериш вътрешната си сила, ще се изправиш отново и ще успееш. През последните години минах през много трудни моменти и научих този урок от собствен опит.  Преминавайки на светлата страна, ние сме решени да бъдем по-добри и по-силни в това, което правим. Готови сме за работа“, споделя за албума и турнето вокалът Съли Ерна.

Godsmack подлудиха България (ВИДЕО)

Освен песни от най-новия албум, феновете ще чуят и всички най-големи техни хитове, превърнали ги в групата, която са сега, обещават организаторите.

Съли Ерна с ексклузивно интервю за зрителите на NOVA (ВИДЕО)

Godsmack са носители на наградата „Artist’s of the Year” на The Billboard Music Awards през 2001 г. и са номинирани четири пъти за наградите „Грами”. Групата е с продажби от над 20 милиона копия в цял свят и три последователни албума под номер 1 в Billboard топ 200. Това ги нарежда до групи като Van Halen, U2, Metallica, Dave Matthews Band и Linkin Park, които имат същия успех.

Билетите за концерта тръгват в продажба от вторник, 22 май. Първите 200 билета на терен са на промоционална цена от 60 лева. След това цените на терен ще са 70 лева, а седящите - от 80 и 90 лева.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.