„Да си дам и другата буза и там ли да ме удари”, пита се

Мъжът, намушкал младеж в тролея, се прибира у дома. Решението е на апелативните съдии и е окончателно. Инцидентът стана на 14 май в София, след забележка в превозното средство. Какви са мотивите и как раненото момче прие новината?

Майката на прободеното момче: Нападателят му може да е в схема за кражби (ВИДЕО)

33-годишният Георги е наркозависим, на метадонова програма. На 14 май наръга 17-годишен младеж след забележка за неприлично поведение в тролея. Георги се прибира у дома. Според апелативния съд, няма как да се укрие.

33-годишният Георги Георгиев трябва да се прибере в този блок в столичния квартал "Люлин". Тук мъжът живее със своята майка, която е тежко болна и трудно подвижна и за нея се грижат социалните. Той поиска от съда да се върне у дома, за да види своята майка преди тя да умре.

Задържаха младежа, убил майка си в Русе

„Ако моята майка беше болна това оневинява ли ме, че аз ще ходя да наръгам някого”, пита Борислав Великов, жертвата на нападението.

„Да си дам и другата буза и там ли да ме удари”, продължава намушканият младеж.

Той отхвърля твърденията, че е обиждал Георги на циганин и го е ударил няколко пъти. Инцидентът променил живота на семейството му.

ЗАРАДИ ЗАБЕЛЕЖКА: Мъж намушка с нож младеж в тролей (ВИДЕО)

„На 360 градуса се промени животът ни. На риск беше на матура да ходи, на риск беше да ходи на бал. Детето не е изкарало никакъв бал”, разказа майката на Борислав. За 2018 нападенията от наркомани са 4. Миналата година са били 16. Три от тях  с фатален край.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.