"Разбрах, че Борислав се е влошил, дано е грешка", заяви тя

Родителите на момчето, намушкано с нож в столичен тролейбус, смятат, че нападателят му е бил част от схема за крадене на пари. Това заявиха те за "Здравей, България". Животът на Борислав вече е вън от опасност, а мъжът, който го нападна, ще бъде обвинен в опит за убийство.

ПРЕД NOVA: Разказ на прободения на косъм от сърцето младеж

"Децата са в група с нападателя. Те нарочно цапат със семки и доматен сок седалките зад шофьора, за да не може никой да сяда там. После му спират шалтера, шофьорът слиза да го включи и в това време малките му крадат парите, цигарите и каквото има", разказа майката на пострадалото 18-годишно момче. 

Припомняме, че ученикът Борислав беше намушкан с нож от 34-годишен мъж в тролейбус в столицата, след като направи забележка на група момчета да не плюят семки на земята. Край мястото на инцидента са открити шишета с метадон. 

Намушканото в тролейбус момче остава в болница

"Вчера му стана лошо и го включиха на системи", допълни тя. 

От "Пирогов" съобщиха, че раненото момче е в стабилно, подобряващо се състояние. На този етап не се налага да се правят допълнителни операции.

Бащата на Борислав заяви, че синът му е възнамерявал да кандидатства в НСА тази година и усилено се е подготвял. След атаката в тролейбуса обаче има опасност той да изгуби цяла година. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

 

  1. Получавайте най-важното от деня в пощата си

    Имейл адрес