Шоуто ще бъде незабравимо - поне така обещава от социалните мрежи Роби Уилямс

Броени дни остават до откриването на Световното по футбол в Русия. В навечерието на най-голямото футболно събитие на планетата - кои са фаворитите за титлата и кой от европейските лидери планира да бойкотира първенството?

Един стадион, 81 000 зрители и милиарди пред екраните – до голямото откриване остават 72 часа. Звезди и фенове вече получиха приветствие от най-високо ниво. 

Обзор на Световното с “Новините от Мондиала” по DIEMA XTRA

Височайше посрещане, но и височайше изпращане. Поне за английските национали, които получиха последни напътствия лично от принц Уилям. Френският тим пък беше изпратен от президентската двойка.

Ангела Меркел, която иначе често гледаме по трибуните, ще наблюдава играта на германците само по телевизията. Меркел обяви, че няма да присъства на турнира заради външната политика на домакина Русия.

Аржентина изпрати 3 тона храна в базата си за Световното по футбол

По пътя от Берлин към Москва фурор предизвика сънародникът на Меркел Хуберт Вирт, който пътува в компания на кучето си и на своя трактор.

И ако Хуберт ще трябва доста да попътува преди да стигне до стадиона, част от отборите вече са на линия. В особено добро настроение пристигна звездата на бразилците – Неймар.

Шоуто ще бъде незабравимо - поне така обещава от социалните мрежи Роби Уилямс. Певецът ще пее на откриването на Мондиала. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.