Феновете вече заляха градовете-домакини на Мондиала

Над 1 милион чужди запалянковци се очакват за Световното първенство в Русия, което започва в четвъртък. Най-много са американците, тъй като зад Океана са продадени предварително над 100 хиляди билета. От ранни зори до късни доби Москва е озарена от футболна страст. Най-шумни по улиците на града са феновете от Южна Америка.

Очакват посланиците на Русия и Саудитска Арабия на "Мондиал Камп"

От ранни зори до късна вечер Москва е озарена от футболна страст и много надежди.

Франция, Испания, Англия, Уругвай, Аржентина, Германия и Бразилия. Все отбори, които са държали купата на планетата с амбиции да стъпят на върха и в Русия.

Кой обаче ще обере лаврите? Можем да попитаме котарака Ахил от Ермитажа в Санкт Петербург. За руснаците белокосместият аристократ е безпогрешният медиум, който ще помага в залозите.

От Рим папа Франциск поздрави всички, но не каза дали ще подкрепя тима на своята родина Аржентина.

"Надявам се това първенство да стане повод за повече братство и диалог между културите и мир между народите", каза римският понтифик. 

При Букмейкърите най-много са залозите за Германия. Но дали те ще грабнат титлата? Отговор вероятно има котаракът Ахил от Ермитажа в Санкт Петербург. За руснаците белокосместият аристократ е безпогрешният медиум, който ще помага в залозите. В момента Ахил се подготвя за своите първи прогнози. Запознава се с участниците в шампионата. Докато обаче научи цветовете на отборите, колегите му морски котки във Великобритания вече залагат на домакините в първия мач от мондиала - Русия - Саудитска Арабия.

Гледайте във видеото какво предсказа той. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. 

  1. Получавайте най-важното от деня в пощата си

    Имейл адрес