България избра рап изпълнителя за своя любима звезда в сезон 2018 по NOVA

Атанас Колев е носителят на титлата "Любима звезда на България". Зрителите избраха рап изпълнителя за победител във VIP Brother: Женско царство 2018 със своя вот. На излизане от Къщата Наско сподели, че е много щастлив, а преживяванията в шоуто ще му липсват.

Снимки от Големия финал на VIP Brother: Женско царство 2018 разгледайте ТУК

“Големият финал не е за изпускане”, разкри Ники Кънчев специално за Новините на NOVA и загатна, че предстоят много изненади. Грандиозното шоу, с което завърши сезонът в най-популярното риалити в България, наистина бе изпълнено със страхотни моменти.

Божана, Петко, Наско, Константин и Стефан - Великолепната петорка, се впуснаха в борба за титлата "Любима звезда на България" в  ефира на NOVA.

В LIVE студиото те бяха защитавани съответно от Катето Евро, Илияна Раева, Тото, DARA и Гала. Зрителите имаха възможност да чуят изповедта на финалистите, които направиха своята равносметка за участието си в шоуто.

Първи Къщата напуснаха Божана и Петко, които се класираха съответно на пето и четвърто място. Божана сподели, че от риалити предаванията се помнят другите участници, а не победителите. Петко заяви, че харесва и тримата останали след него финалисти, но според него Константин е фаворит за победата. 

За пръв път в историята на шоуто на финал в борба за титлата останаха трима неразделни приятели, образували лагер във VIP Brother - Константин, Наско и Стефан.

Много скоро обаче "Светата Тройца" трябваше да се раздели. Стефан се класира трети и напусна Къщата с бронзов медал, а в битката за титлата "Любима звезда на България" останаха "младите лъвчета", както ги нарече Ники Кънчев. Мъжът на Гала каза, че и двамата финалисти заслужават да спечелят, но според него Наско повече се нуждае от това и заложи на него.

Двамата големи финалисти в този сезон на VIP Brother се оказаха Константин Трендафилов и Атанас Колев. След оспорвано гласуване  зрителите имаха последната дума и решиха, че Наско е най-достоен за титлата "Любима звезда на България". Константин завършва със сребърния медал, а в студиото вицешампионът бе посрещнат от водещите Алекс Сърчаджиева и Ники Кънчев и поп певицата DARA.

По традиция последен Къщата напусна големият победител Атанас Колев.

Голямото приключение VIP Brother: Женско царство 2018 завърши, но  Къщата няма да остане дълго празна, защото още в понеделник ще посрещне участниците в Big Brother All Stars Most Wanted.

Не пропускайте старта на Big Brother All Stars Most Wanted в понеделник от 20.00 ч. в ефира на NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта и на официалната Facebook страница на   предаването.