Темите и гостите в сутрешния блок в четвъртък от 6.20 ч. по NOVA

Сутрешният блок “Здравей, България“ на 13 декември задава въпроса “Липсват ли 8-те хиляди тона павета от софийските улици, които бяха асфалтирани?”.  И още - за мръсния въздух и за качеството на ремонтите в столицата. Гостува кметът на София Йорданка Фандъкова. В  предаването ще видите още:

В “Дръжте крадеца” – как цял багер изчезна от двора на Александровска болница в София?

Българите в Страсбург - на живо: Предизвестено ли беше терористичното нападение?

Кой потроши коледната украса в центъра на Сливен?

Възрастна жена падна в шахта без капак в Пловдив и пострада тежко, а общината и фирмата строител твърдят, че не са виновни. Ще понесе ли някой отговорност?

Защо въпреки основния ремонт във варненско училище, продължил близо година, децата са принудени да ходят в мизерни и разбити тоалетни? 

Ще връщат ли хора, теглили бързи кредити десет пъти по-големи суми? Какво е развитието след намесата ни? Георги Георгиев на твоя страна.

 Кой “ослепи” очите на паметника на цар Самуил? Румен Бахов на живо.

Да нямаш, но да даряваш. Как момче от дом за сираци изпраща дарения  на възрастни хора в цялата страна?  

На живо – екстремно оцеляване в планината. Мъж тръгва на двудневен поход без екипировка с благотворителна кауза.

В рубриката “Писма до дядо Коледа” четем какво си пожелаха децата Ви от Добрия старец.

Коментирайте темите на Facebook страницата на предаването, а отговорите на въпросите ще научите само в "Здравей, България"  в четвъртък, 13 декември, от 6.20 ч. по NOVA. Дискусиите, коментарите и новините в "Здравей, България" можете да слушате и по Радио NOVA NEWS в София, Велико Търново и Кюстендил.