Той настоя и за усилия в посока на успешното завършване на управленския мандат

Аз съм за единно явяване на „Обединени патриоти" на европейските избори, заяви лидерът на „Атака" и председател на ПГ на „Обединени патриоти“ Волен Сидеров, предаде репортер на БГНЕС.

Като коалиционен партньор Сидеров бе гост на VII редовен конгрес на ПП „ВМРО – Българско национално движение“, където отправи специално послание към делегатите. В него той изтъкна необходимостта от запазването на единството в „малката коалиция“. „Бием ли се помежду си, няма как да пием общия враг“, заяви Сидеров в изказването.

Той бе категоричен, че „Обединени патриоти“ могат да се явят заедно на предстоящия вот. „Ще работим за това, да бъдем заедно, каквото и да значи това. Дай Боже разумът да надделее и да стигнем до разбирателство, което да покаже, че ще стигнем до успех на тези избори“, призова Сидеров.

Той настоя и за усилия в посока на успешното завършване на управленския мандат. „Въпреки недостатъците и критиките този управленският мандат трябва да бъде завършен“, подчерта лидерът на „Атака“ пред делегатите. „Истинският успех се дължи на последователна, упорита, понякога много трудно забележима работа. Това е нашата мисия“, допълни още той.