Темата коментират журналистът Владислав Апостолов и моделът и водещ Гери Дончева

„Първият коментар на Джени Суши беше, че това е било странно и неудобно, но в никакъв случай тя не опита да се презентира като жертва на сексуален тормоз, като нападната. Работодателите й излязоха с официална позиция, която в съвременния културен климат, е колкото очаквана, толкова и в някаква степен тъжна. Има цяла корпоративна позиция, в която се казва, че това ще се разследва. За мен е безпредметно да говорим за Суши като за невинна жертва на сексуално посегателство от грубия окървавен българин”. Това коментира в ефира на „Плюс-Минус. Коментарът след новините” журналистът Владислав Апостолов по темата за целувката, която Кубрат Пулев подари на американска репортерка. 

Кубрат Пулев целуна репортерка по устата (ВИДЕО)

По думите му това, че спортисти целуват жени репортери, не трябва да е някаква норма, но в случая е важен контекстът на ситуацията. „Самият Кубрат каза, че те са се познавали, че са приятели. Тя самата пусна с него снимка в Instagram, т.е. очевидно травмата не е била гореща. Този контекст дава съвсем различна светлина от това, което някой привидно може да си каже”, заяви още Апостолов.

Разследват Пулев заради целунатата репортерка

„Имаше много коментари по темата, не само от американски медии. Аз съм човек, който лично познава Кубрат. Моето мнение е, че това е Кубрат на 100%. Той е непринуден, действа спонтанно”, коментира моделът и водещ Гери Дончева.

Още по темата гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.