Вероятно го очаква и граждански иск за много пари

Отнеха лиценза на Кубрат Пулев за мачове в Калифорния. Причината е целувката, с която завърши интервюто на Кобрата с местна журналистка.

Целувката предизвика вълна от недоволство, а американката, по известна като Джени Суши, обяви, че се е почувствала унизена, нае адвокат и поиска лицензът на българина да бъде отнет.

Джени Равало и нейният адвокат – известната Глория Олред, поискаха пълно разследване на инцидента с целувката от спортната комисия в Калифорния. А те пък спряха лиценза на Пулев още във вторник. Сега той ще трябва да се яви лично пред Комисията, а вероятно го очаква и граждански иск за много пари.

ЦЕЛУВКАТА НА КОБРАТА: Кубрат Пулев за интимния момент с журналистка

Тази целувка стана по-гледана и по-обсъждана от първия мач на Кубрат Пулев в Америка като професионален боксьор. И може да му струва скъпо.

„Аз бях шокирана и засрамена и не знаех как да отговоря. След това отидох да си прибера нещата в чантата. Той ме сграбчи за задните части с двете си ръце и отмина без да каже нищо”, зави Джени Равало.

„Ние искаме боксовия лиценз на г-н Пулев да бъде прекратен”, допълни адвокатката й.

Още преди адвокат Глория Олред да изрече тези думи в четвъртък, във вторник спортната комисия на щата Калифорния е спряла лиценза на Пулев заради целувката.

СНИМКИ НА КУБРАТ ПУЛЕВ ВИЖТЕ ТУК.

В изявление, изпратено до NOVA, от Комисията казват, че преди да може да се бие отново в Калифорния, Кобрата  трябва да се яви пред комисията и да демонстрира, че се съобразява с принципа на респект към всички.

„Това не е окончателно решение. Това е административна акция, която са взели при положение, че имат факти от едната страна без нашата страна”, заяви Ивайло Гоцев, мениджър на Кубрат Пулев в САЩ.

„Какво да коментираме? Че някой някого е целунал и да му вземат лиценза. Това е малко като в детската градина”, заяви Тервел Пулев пред NOVA.

ЗАРАДИ ЦЕЛУВКАТА: Искат отнемане на лиценза на Кубрат Пулев (ВИДЕО)

Днес Кубрат Пулев не коментира скандала. Преди няколко дни пред NOVA обаче каза, че не вижда нищо нередно в целувката и обясни, че с репортерката Джени Равало били приятели.

„С г-н Пулев не сме приятели, не сме в интимна връзка. Той няма право да ме целува”, заяви Равало.

„Дори и да бяха приятели, той пак трябва да поиска разрешение да я целуне по устните. Жената има право да се съгласи или да каже не”, заяви адвокатката й.

Джени Равало твърди, че след интервюто Пулев поискал от нея да отреже частта с целувката.

„Вместо това аз го публикувах. Исках хората да видят какво ми причини той. Не искам да се измъкне. Почувствах се унизена”, заяви Равало.

Защитничката й е най-известната адвокатка в САЩ, когато става дума за дела за сексуален тормоз. През годините Глория Олред е водила дела срещу звезди като Доналд Тръмп, Арнолд Шварценегер, Бил Козби и Доди ал Файед. Била е адвокат и на едно от момчетата, обвинило Майкъл Джексън в изнасилване.

В момента представлява жени, които съдят холивудския продуцент Харви Уайнстийн и певеца Ар Кели.

„Тя в момента създава едно дело, което тя ще бъде потърпевша, ако излезе всичко наяве и фактите се докажат кой от къде е, кой какво има”, заяви ….

Джени Равало, по-известна с псеводинима си Джени Суши и прозвището – „Кралицата на голото суши”, работи като сътрудник към спортен сайт в Лас Вегас и от профилите й в социалните мрежи се вижда, че обича да е близо до спортисти от бойните спортове.

Информация: Ясен Дараков

ВСИЧКО ПО ТЕМАТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.