Темата коментира депутатът от ВМРО в ПГ „Обединени патриоти“ Александър Сиди

„ВМРО се отказва от своето политическо его. Няма да участваме като собствените си лица в тази кампания за кмет на Пловдив. Няма да издигаме нито мен, нито Борислав Инчев. Започваме разговори за един по-широк формат, който да доведе до успех и промяна на модела на управление на Пловдив. Това заяви депутатът от ВМРО в ПГ „Обединени патриоти“ Александър Сиди в студиото на „Плюс-Минус. Коментарът след новините”.

ВМРО иска коалиция с НФСБ за местните избори в Пловдив, издигат Славчо Атанасов за кмет

Според него най-добрият вариант е това да се случи в рамките на „Обединени патриоти”. „Фигурата, която би могла да бъде такъв обединител е именно Славчо Атанасов. Първият разговор трябва да бъде със самия него, а след това с нашите партньори от “Обединени  патриоти”, посочи той.

"Славчо Атанасов още не е взел окончателно решение дали да се кандидатира за кмет на Пловдив. С нашата подкрепа се надяваме да го направи, защото няма време", каза Сиди.

Иван Тотев няма да се кандидатира за трети мандат за кмет на Пловдив

„Ако досега кметът на Пловдив беше гледал как Бойко Борисов управлява държавата, със сигурност щеше да направи и трети мандат”, категоричен е депутатът.

Целия разговор гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.