Шофьорът на автомобила карал сина си за планова операция в "Пирогов"

Трима души са ранени след катастрофа между бус и лека кола с регистрация от София - област. Инцидентът е станал в софийското село Кокаляне във вторник. За щастие няма жертви, но трима души са ранени.

Двете превозни средства са се сблъскали челно на завой. Към момента движението между Самоков и София се осъществява в едната лента и се регулира от пътни полицаи. 

Моторист е ранен след удар с тир в Кресненското дефиле (СНИМКИ)

Дрегер отчете, че шофьорът на леката кола не е употребил алкохол преди да седне зад волана. Той е баща на ранените момче и момиче на 20 и на 22 г. Синът му е прегледан и няма сериозни наранявания, а дъщеря му е със счупена ръка.

По ирония на съдбата семейството пътувало към "Пирогов", но за планова операция на пръста на ръката на момчето. Сега там е приета и сестра му.

В Окръжна болница е прегледан и шофьорът на буса, като предстои по негово желание да му бъде направена снимка на белите дробове. 

От Аварийна помощ на Столичната община вече изтеглиха единия автомобил, участвал в катастрофата. След изтеглянето и на буса, двете платна на пътя ще бъдат изцяло отворени.

Репортер: Ивелина Николова

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.