Гледайте най-успешния български медицински сериал тази вечер от 20.00 ч. по NOVА

Интервюто на д-р Тасев преминава катастрофално и с взаимни обвинения в „жълта журналистика“ и „популизъм“. Колегите му са разтревожени за съдбата на болницата, когато на София й хрумва интересна идея. Как ще бъде възприето предложението й?

Междувременно доц. Захариев избира нестандартен подход в опит да мотивира Галя за предстоящото изслушване пред Етичната комисия. Ще успее ли да събуди инстинкта й за самосъхранение, ще разберем тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

В опит да спре д-р Огнянова, която е решила да посети лично Социалните служби, за да провери дали са разгледани документите й за осиновяване и след поредната заплаха от страна на Поли, д-р Табаков се оплита в поредица от лъжи, които ще объркат още повече бъдещето и съдбата на дъщеря му - бебето Диана.

Пенев убеждава Марио да започне работа в „Св.Анастасия“. Какъв ще бъде отговорът му, гледайте в „Откраднат живот: Кръвни връзки“ тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.