Джейхан Ибрямов бе категоричен, че решението на Милко Калайджиев за включване в битката за кмет на Свиленград си е лично негово

За ДПС са важни всички 265 общини. Това заяви в предаването „Плюс-Минус. Коментарът след новините” депутатът от партията Джейхан Ибрямов.

„Залогът на тези местни избори, както и на всички други, е 265-те общини в цялата страна. Не зависим от това къде издигаме и къде не издигаме, защото от резултатите в общините и местния вот зависи и бъдещето на страната ни”, коментира народният представител.

Имената на Милко Калайджиев, Слави Трифонов и президентът се завъртяха в кметската рулетка

По думите му решенията в Движението за права и свободи не се вземат току-така, а след задълбочени анализи. В София партията със сигурност ще играе с листа. „Най-вероятно ще играем самостоятелно в столицата. До момента имаме около 40 общини. Идеята е май-малко да ги задържим. ДПС не се притеснява от нищо, най-малко от ДОСТ. За нас тя не съществува”, обясни той.

Джейхан Ибрямов коментира и темата за кандидатурата на фолкпевеца Милко Калайджиев за кмет на Свиленград. „Това е негово решение. Това е и решението на нашата структура. Ще се явим на местните избори и ще видим резултатите на 27 октомври”, лаконичен бе депутатът.

Целия разговор гледайте във видеото

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.